Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Bütün yangın kasası ve kanatları faziletli lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra konstrüksiyonlabilecek sıva onarımı ve boya medarımaişetleri yüz baplar ziyan görmez.

Yangına Peklik: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Sonunda yangın kadar durumlarda dahi baplar insanoğluın çıkışı bağırsakin elverişli konumda olur.

Can Güvenliği Mizan: Baplar insanoğluın korkulu bir alanı manasızaltmasında kilit gösteriş oynar. Bu falmdan baplar yaşama emniyetliğini korumada bayağı önemli bir konuma sahiptir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Malzeme: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Asayiş: Evgin çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına mevla olmamalıdır. Acil durumlarda bapların her an ayan olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

çoğunlukla pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının doğruında bulunurlar ve kişilerin binaya yeniden girmeden yeryüzü seviyesine emin bir şekilde ulaşmalarını esenlarlar.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa üstelik kötüı maktu ve alevleri bir kesiksizğine engelleme yangın kapısı özelliği yardımıyla emniyetli dünya oluşturur.

Yangın merdiveni, binalarda kritik bir emniyet özelliğidir ve yangın veya gayrı acil durumlarda binada bulunanların emniyetli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını hazırlamak dâhilin mutasavvertır. Yangın merdivenleri ekseriyetle çelik veya demir kadar malzemelerden mimarilmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Yangın kapılarının kullanıldığı ev ve iş yerlerinde 50 kişiden ziyade adam yaşıyor ise yangın bapsı gidiş doğrultuüne esaslı açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın çabucak insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesi bağırsakin yangın kapısı son merhale nazik bir öneme sahiptir.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu ürkü anında bapnın haydi haydi açılması muhtevain kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, alelumum A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin asgari boyutları, eşya taşıma kapasiteleri ve lazım yangına metanet dereceleri dahil olmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yanlarını umumi olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolaylıkla erişilebilir olmalarını sağlar.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak arama şeşna düzenınmasına yardımcı olabilir ve yangının öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Report this wiki page