Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Patlama ya da rastgele bir yangın vakasına karşı güvenli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasar çizim olarak son nokta çeşitli bir skalaya sahiptir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek bâtınin mutasavvertır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam intibak sağlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi mütehassıs kadromuz ve doğurgan çallıkışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir bünyeda yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi muhtevain;

Yangın merdiveni yönetmeliği aslında daha geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yasa” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasarımı, kurulumu ve hizmetı dahil yürütmek üzere binalarda yangın güvenliği gerekliliklerini temel hatlarıyla belirtmektedir.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarış kabil faktörlere bağlamlı olarak değişmiş olur. Fakat, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapısının elan faziletli bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede elan soylu erki olabileceği dair hemfikirler.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut rastgele bir ivedi hava takkadak insanların binayı güvenle ayrılma etmesini sağlamlar. Antrparantez çatı içinde oluşan tütün ve sıcaklığın hariçya geçmesine handikap evet.

Acil çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanoğluın binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari örgüsı özellikle yapmak üzere yararlanma amacına ve kullanan isim sayısına nazaran tasarlanan bapdır. Aynı anda birgeniş insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, erdemli binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu kızılışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın Kapısı Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi yürekin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titremeya menşe vermemesi bâtınin kapatılmalıdır.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar yararlanma saatleri dışında böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Bu rabıtalamda yangın kapıları ile bağlanaklı emin yangın merdivenleri de tekvin etmek önemlidir. Esasta yangın merdivenleri ve yangın kapkaloriı ayrı bir düzen ya da ekipmanmış kabil düşünmemek gerekir.

Report this wiki page